602 601 314 → Petr Mayer
732 749 152 → Hynek Mayer
Prodáno

Volkswagen Golf 2,0 TDI Alltrack 4Motion

manuální převodovka, pohon 4x4, Bixenony, park. senzory, navi

PRODÁNO

odpočet DPH:   ano
cena bez DPH:   0 Kč

 03/2016
 180 826 km
 nafta/diesel
  • Objem motoru:   1 968 cm3
  • Výkon motoru:   110 kW
  • Převodovka:   manuální
  • Počet majitelů:   1
  • VIN kód:   WVWZZZAUZGP59....
  • Barva:   Sunset Red Metallic
  • Obutí:   letní
  • Koupeno v:   DE
  • STK do:   05/2021

Výbava: *

ABS, ESP, ASR, XDS, pohon 4×4, bixenony, denní svícení, alu hagusy, mlhovky, ostřikovače světlometů, tempomat, multifunkční kožený volant, automatická digi. klimatizace, el. parkovací brzda, asistent rozjezdu do kopce, volba jízdních režimů, čalounění kůže/látka, 6-ti stupňová manuální převodovka, el. ovládaná vyhřívaná zpětná zrcátka, 4x el okna, centrál na DO, imobilizér, servo, isofix, světelný a dešťový senzor, chromatické zpětné zrcátko, skibox (průvlak na lyže), deaktivace airbagu spolujezdce, klimatizovaná schránka spolujezdce, navigace s CD, MP3, 2x SD karta, Aux, USB, bluetooth handsfree, vyhřívaná výškově stavitelná přední sedadla s bederním nastavením, řidičovo sedadlo s el. beder. opěrkou a masážní funkcí, letní originální vw kola R17, přední a zadní parkovací senzory, palubní počítač, hlídání tlaku v pneumatikách, min 6x airbag, emisní norma Euro 6, start/stop systém (vypínatelný)

Popis: *

Tohoto červeného Golfa v provedení Alltrack vezeme na přání zákazníka, který požadoval pohon 4×4 a manuální převodovku. Jak si přál, tak se také stalo. Vůz máme dovezený a probíhají přípravy na prodej, je nebouraný, nekuřácký po prvním majiteli, koupený přímo od Volkswagenu. Kompletní lak je originál. Opticky je naprosto v dokonalém stavu a kilometry zde nehrají roli. Technicky máme jediný problém a to je prasklá manžeta levé přední poloosy, kterou necháme opravit, aby vše bylo v pořádku. Poslední servis byl proveden ve 156.561 km, další tedy nastane ve 187.000 km. Rozvody motoru se dělají ve 210.000 km. Štve nás, že jsme dostali pouze jedny letní kola se vzorkem 7 mm, ale to se nedá nic dělat. Na vůz poskytujeme doživotní garanci kilometrů a původu. Záruku techniky v délce 6ti měsíců dostanete také. 🙂 Podvozek je zvýšený o 3 cm v porovnání s verzí 4motion, proto kdyby myslivci, lesáci, horalové a další lidé potřebovali takovéto vozítko, není problém sehnat podobný kousek.

* Výše uvedené texty mají pouze informativní charakter, a protože je píší lidé, vyhrazují si právo udělat drobnou chybu.

Kontaktní osoba pro tento vůz:

Hynek Mayer
tel.: 732 749 152

e-mail: info@rakar.cz

Adresa provozovny:

RAKAR, spol. s r.o.
Panina zahrádka 661
270 51 Lužná u Rakovníka