602 601 314 → Petr Mayer
732 749 152 → Hynek Mayer
Prodáno

VOLKSWAGEN GOLF VII VARIANT 2,0 TDI CUP

10 KW, NAVI, ADAPT. TEMPOMAT, HLÍDÁNÍ MRTVÉHO ÚHLU, AUTOMATICKÉ PARKOVANÍ, EURO 6, VÝSUVNÉ TAŽNÉ

PRODÁNO

odpočet DPH:   ano
cena bez DPH:   0 Kč

 03/2015
 160 957 km
 nafta/diesel
  • Objem motoru:   1 968 cm3
  • Výkon motoru:   110 kW
  • Převodovka:   manuální
  • Počet majitelů:   1
  • VIN kód:   WVWZZZAUZFP5.....
  • Barva:   Limestone Grey Metallic
  • Obutí:   letní
  • Koupeno v:   DE
  • STK do:   07/2020

Výbava: *

min. 6x airbag, ABS, ASR, ESP, EDS, MSR, automatická dvouzón. digi. klimatizace, el. parkovací brzda, přední a zadní parkovací senzory, vyhřívaná a výškově stavitelná přední sedadla, navigace s MP3, SD kartou , Bluetooth, hagusy (střešní lyžiny), el. vyhřívaná zpětná zrcátka, samostmívací zpětné zrcátko, Start-Stop system, adaptivní tempomat, Front assist, hlídání mrtvého úhlu, isofix, vyhřívané trysky ostřikovačů, ostřikovače světel, detekce únavy řidiče, letní alu obutí, servisní knížka, multifunkční koženný volant, Autohold (asistent rozjezdu do kopce), emisní norma Euro 6, deaktivace airbagu spolujezdce, automatické podélné a příčné parkovaní, manuální 6ti stupňová převodovka, 3D barevný display budíků, výsuvné tažné z nárazníku, kontrola tlaku v pneumatikách a další běžná výbava: centrál na DO, imobilizér, servo

Popis: *

Golfíka jsme koupili po ukončeném operativním leasingu přímo od Volkswagenu v DE, po prvním majiteli, nekuřácké, nebourané. Nemáme hlášeny žádné předchozí opravy, lakování. Jedinné bebí na laku je na pravém rohu zadního nárazníku, dále hlásím odřený plast pátých dveří, ale nevidím to nikterak tragicky. Kilometrů to má najeto akorát, motor vydrží hoooodně moooc, protože je to 2,0 TDI, výbava je CUP, navíc má adaptivní tempomat. Výměna oleje byla provedena ve 149.000. rozvody se dělají ve 210.000 km. Pneumatiky máme pouze letní na alu vw kolech se vzorkem 5 a 3 mm, dvě pneu výměníme za nové. Nový majitel si bude muset tedy opatřit zimní sadu, přihlásit si auto na odboru dopravy a pak jenom jezdit a jedit.

Konečná cena je včetně DPH, čištění, dovozu, garance původu, kilometrů, půlroční záruky na techniku, povinné výbavy.

* Výše uvedené texty mají pouze informativní charakter, a protože je píší lidé, vyhrazují si právo udělat drobnou chybu.

Kontaktní osoba pro tento vůz:

Hynek Mayer
tel.: 732 749 152

e-mail: info@rakar.cz

Adresa provozovny:

RAKAR, spol. s r.o.
Panina zahrádka 661
270 51 Lužná u Rakovníka