602 601 314 → Petr Mayer
732 749 152 → Hynek Mayer
Prodáno

VOLKSWAGEN GOLF VII VARIANT 1,6 TDI CUP

81 KW, NAVI, TAŽNÉ V NÁRAZNÍKU, AUTOMATICKÉ PARKOVANÍ, PARK. SENZORY, EURO 6

PRODÁNO

odpočet DPH:   ano
cena bez DPH:   0 Kč

 01/2015
 171 299 km
 nafta/diesel
  • Objem motoru:   1 598 cm3
  • Výkon motoru:   81 kW
  • Převodovka:   manuální
  • Počet majitelů:   1
  • VIN kód:   WVWZZZAUZFP5....
  • Barva:   Black Perleffekt / Perlcoloreffekt
  • Obutí:   letní + zimní
  • Koupeno v:   DE
  • STK do:   04/2020

Výbava: *

min. 6x airbag, ABS, ASR, ESP, automatická dvouzón. digi. klimatizace, el. parkovací brzda, přední a zadní parkovací senzory, vyhřívaná a výškově stavitelná přední sedadla, navigace s MP3, SD kartou , Bluetooth, hagusy (střešní lyžiny), el. vyhřívaná zpětná zrcátka, samozatmívací zpětné zrcátko, Start-Stop system, tempomat, isofix, vyhřívané trysky ostřikovačů, ostřikovače světel, detekce únavy řidiče, letní alu obutí, servisní knížka, multifunkční koženný volant, Autohold (asistent rozjezdu do kopce), Euro 6, deaktivace airbagu spolujezdce, automatické podélné a příčné parkovaní, manuální 5ti stupňová převodovka, výsuvné tažné zařízení z nárazníku, 3D barevný display budíků, kontrola tlaku v pneumatikách a další běžná výbava: centrál na DO, imobilizér, servo

Popis: *

Golf je koupen po ukončeném operativním leasingu, nekuřácký, po prvním majiteli přímo od Volkswagenu. Dnes nebudu psát: “nebouraný”, máme hlášenu drobnou škodu na předku. Byla lakována kapota a přední nárazník. Kilometry jsou rychle najeté pouze jednou a tak nepředpokládáme žádný technický problém. Rozvody se dělají ve 210.000 kilometrech. Poslední servis byl proveden ve 161.135 km. Obutí je k vozu letní na alu discích R16 o vzorku 6 a 5 mm. V protokolu nemáme napsány zimní kola, nicméně zimní obutí přijede spolu s autem, protože ho vidíme na fotkách. Jak budou vypadat zimní pneušky vám sdělíme po dovozu. Ke stavu auta nemám moc komentáře, protože nevidím nic špatného, nebo co bych měl hlásit. K vozu je samozřejmě veškerá dokumentace, servnisní historie a všecičko na co jste zvyklí.

Pokud tedy sháníte vybavené, levné, rodinné combi, máte možnost.

Cena je kompletní včetně záruky na kilometry, původ, šesti měsíční záruky na techniku vozu, dovozu, čištění a povinou výbavu. Odpočet DPH je možný jako u většiny našich aut. Připadné dotazy a nejasnoti vzneste na tel. 732749152 (H.Mayer)

* Výše uvedené texty mají pouze informativní charakter, a protože je píší lidé, vyhrazují si právo udělat drobnou chybu.

Kontaktní osoba pro tento vůz:

Hynek Mayer
tel.: 732 749 152

e-mail: info@rakar.cz

Adresa provozovny:

RAKAR, spol. s r.o.
Panina zahrádka 661
270 51 Lužná u Rakovníka