602 601 314 → Petr Mayer
732 749 152 → Hynek Mayer
Prodáno

Volkswagen Touareg Highline 3.0 TDI V6 BMT 4Motion

motor V6, výkon 193 kw, el. tažné zařízení, nezávislé topení DO, hlídání mrtvého úhlu, adaptivní tempomat, pohon 4x4, vzduchové pérování, čtyřzónová digi. klimatizace, aera view, Bixenony + LED, hlídání jízdních pruhů

PRODÁNO

odpočet DPH:   ano
cena bez DPH:   

 05/2015
 125 251 km
 nafta/diesel
  • Objem motoru:   2 967 cm3
  • Výkon motoru:   193 kW
  • Převodovka:   automatická
  • Počet majitelů:   1
  • VIN kód:   WVGZZZ7PZFD......
  • Barva:   Deep Black Perleffekt
  • Obutí:   zimní
  • Koupeno v:   DE
  • STK do:   11/2022

Výbava: *

ABS, ESP, ASR, airbagů plné auto, alu hagusy, LED denní svícení, adaptivní Bixenony s DLA, mlhovky, Aera View – pohled z ptačí perspektivy, el. nastavitelná – vyhřívaná – sklopná – chromatická – zpětná zrcátka, zimní hliníková kola Sonora R20, přední a zadní parkovací senzory, přísvit mlhovek do zatáček, emisní norma Euro 6, el. servisní knížka, el. výklopné tažné zařízené, adaptivní tempomat, front assist – nouzové brzdění, asistent mrtvého, rozpoznání dopravních značek, hlídání jízdních pruhů, 4x el. okna, imobilizér, servo, isofix, centrál na DO, kožené čalounění, el. nastavitelná, vyhřívaná a ventilovaná přední sedadla s bederním nastavením a dofukováním bočního vedení zad, řidičovo sedadlo s pamětí, přední a zadní vyhřívaná sedadla, kožené čalounění, ambientní osvětlení interiéru, el. výklopné páté dveře, zjištění únavy řidiče, palubní počítač, multifunkční – vyhřívaný – kožený volant, couvací kamera, vyhřívané čelní sklo, navigace RNS 850 s CD, MP3, DVD, Aux, Usb, SD karta, bluetooth handsfree, nezávislé topení webasto na DO, automatická čtyřzónová digi. klimatizace,  automatická 8-mi stupňová převodovka, stálý pohon 4×4, el. parkovací brzda, asistent rozjezdu do kopce, vzduchové pérování s automatickou regulací výšky podvozku, adaptivní tlumiče – volba tuhosti podvozku, alarm – hlídání vnitřního prostoru, chromatické zpětné zrcátko, světelný a dešťový senzor, zásuvka na 220V, panorama, deaktivace airbagu spolujezdce, klimatizovaná schránka spolujezdce, start nad stop systém (vypínatelný), LED osvětlení nohou, nádrž na 100L nafty, LED zadní světla, hlídání tlaku v pneumatikách, DAB – digitální příjem rádia, motor V6 – 193 kw

Popis: *

Tento kousek jsem nerad kupoval, ale vyhověl jsem našemu dlouholetému zákazníkovi. Tento mamut může trpět jakýmkoli problémem a celkově je auto technicky náročné. Rozkaz zněl zněl jasně, sehnat Touarega s nezávislým topením, tažným zařízením, vzduchovým podvozkem a ideálně výkonem 193 kw. A když už jsme byli v tom, opatřili jsme opravdu skoro plnou palbu, chybí snad je kessy-bezklíčkový vstup a start vozu. Znalci mě rádi opraví a ještě něco doplní. Touareg je koupen po ukončeném operativním leasingu, nebouraný a po prvním majiteli. Nikdy neviděl terén, ze spod je vše čisté, nikde není známka bahna nebo terénu. Opticky na černém laku bylo škrábanečků nespočet, chyběl přední znak a je prasklá LZ odraska (tu už jsem neměl sílu řešit, protože jsem se na autě vyvstekal dost). Lak jsme celý důkladně rozleštili a 70% všeho zmizelo. Další nedostateček hlásím malinko prasklou přední plastovou nasávací mřížku. Servis a úkony na autě provedené jsou: oprava čelního skla, dodání dálkového ovladače webasta + kódování, nový druhý klíč, výměna lamda sondy na první řadě válců, výměna oleje v automatické převodovce, kompletní nové zimní pneumatiky, výměna zadních brzdových destiček, nový čelní znak, ošetření a ochrana koženého čalounění.
Dvě zimní pneu měli 8 mm, ale zákazník si přeje vše nové, tak jsme nazuli 4x pneu Nokian, výměna oleje v převodovce byla také na přání. Jinak dle výrobce je v automatu doživotní náplň. Tento servis převodovky mohu jen doporučit. Nic není věčné.
Rozvody jsou zde řešeny čtyřmi řetězy a výměnu bych očekával někde kolem 300.000 km. Poslední výměna oleje v motoru je dělána ve 120000 km a vždy bych měnil olej po 150000 km. Ano je to větší množství oleje, stojí více, ale neriskoval bych padnutí motoru V6, nikde ho neženete, možná tak z lodě a oprava by byla ekonomicky likvidační. Auto tedy zkusilo mé nervy a doteď nemáme vyhráno, řešíme problém parkovací brzdy, která se abstolutně zbláznila, vyměnili jsme zadní brzdové kotoučobubny (jsou v jednom kuse), destičky, pakny a pořád vše nefunguje. Dále měníme levý el. motorek park. brzdy a doufáme, že už to bude fungovat.
Poskytujeme doživotní garanci najetých kilometrů, původu a originalitu dokladů. Půlročně ručíme za techniku vozu.
Dnešním dnem tedy pátkem 13.11.2020 máme Touarega technicky opraveného, vše funguje jak má a může jít novému majiteli.

* Výše uvedené texty mají pouze informativní charakter, a protože je píší lidé, vyhrazují si právo udělat drobnou chybu.

Kontaktní osoba pro tento vůz:

Hynek Mayer, tel.: 732 749 152

e-mail: info@rakar.cz

Adresa provozovny:

RAKAR, spol. s r.o.
Panina zahrádka 661
270 51 Lužná u Rakovníka