602 601 314 → Petr Mayer
732 749 152 → Hynek Mayer
Prodáno

Opel Insignia Sports Tourer 2.0 CDTI Business Edition

Velmi vybavené rodinné kombi.

PRODÁNO

odpočet DPH:   ano
cena bez DPH:   0 Kč

 07/2015
 144 905 km
 nafta/diesel
  • Objem motoru:   1 956 cm3
  • Výkon motoru:   103 kW
  • Převodovka:   manuální
  • Počet majitelů:   1
  • VIN kód:   W0LGM8ES7F1......
  • Barva:   Graphitschwarz Metallic
  • Obutí:   letní
  • Koupeno v:   DE
  • STK do:   01/2021

Výbava: *

ABS, ESP, ASR, min. 6x airbag, hlídání jízdních pruhů, adaptivní tempomat, hlídání mrtvého úhlu, asistent vyparkování (monitorování přijíždějících vozidel), parkovací kamera, kessy – bezklíčkový start a vstup do vozu, výsuvné tažné zařízení, automatická digi. klimatizace, el. páté dveře, bixenony + LED denní svícení, mlhovky, letní alu obutí, hliníkové hagusy, přední a zadní parkovací senzory, multifunkční vyhřívaný kožený volant, vyhřívaná výškově stavitelná přední sedadla, 6-ti stupňový manuální převodovka, servisní knížka, bluetooth hands free, čtení dopravních značek, ostřikovače světlometů, deaktivace airbagu spolujezdce, isofix, 4x el. okna, imobilizér, servo, centrál na DO, el. vyhřívaná ovládaná zpětná zrcátka, kontrola tlaku v pneumatikách, Start / Stop systém (vypínatelný), dešťový a světelný senzor

Popis: *

Tmavou Insignii jsme koupili po ukončeném operativním leasingu, po prvním majiteli, nekuřácká, nebouraná. Kompletní lak je originální, škoda za 515,- Euro byla na předním nárazníku. Poslední servis byl proveden ve 127.567 km, další vás čeká ve 157.000 km. U Oplu se dělají ve 150.000 km rozvody a proto je uděláme již teď, aby jste to nemuseli řešit. Obutí je letní na alu kolech se vzorkem 6 a 4 mm. Po dohodě jsme schopni za příplatek zajistit zimní pneušky. Technicky je auto v dobré kondici, motor jde pěkně, nikde nic nemlátí. Z nedostatků hlásím ošoupaný volant v levé horní polovině více než je zdrávo a ohnutou hranu rolety kufru. Bohužel na všem se šetří a výrobci už nedělají kvalitní volanty jako dříve. Na vozidlo poskytujeme doživotní garanci původu a počtu najetých kilometrů a půlroční garanci na techniku. Cena je kompletní včetně zmíněných záruk, povinné výbavy, nových rozvodů motoru a povinné výbavy. Přeji hezkou neděli.

* Výše uvedené texty mají pouze informativní charakter, a protože je píší lidé, vyhrazují si právo udělat drobnou chybu.

Kontaktní osoba pro tento vůz:

Hynek Mayer
tel.: 732 749 152

e-mail: info@rakar.cz

Adresa provozovny:

RAKAR, spol. s r.o.
Panina zahrádka 661
270 51 Lužná u Rakovníka